Política 24/06/2017

Javier de la Rosa i Victoria Álvarez compareixeran a la comissió de l'operació Catalunya del Parlament

L'empresari hauria cobrat fonts reservats per investigar els Pujol i altres polítics catalans

Ara
1 min
L'empresari i advocat català, Javier de la Rosa

BarcelonaL'empresari i advocat català Javier de la Rosa compareixerà aquest dilluns a la comissió d'investigació de l'operació Catalunya, segons han confirmat a l'ARA fonts parlamentàries. Ho faràs després de Victoria Álvarez, exdona de Jordi Pujol Ferrussola i interlocutora de l'exlíder del PP Alícia Sánchez-Camacho en el conegut dinar de La Camarga.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després que la sessió de dijous s'hagués de suspendre per les negatives a assistir de l'exministre de l'Interior Jorge Fernández Díaz, l'exdirector de l'Oficina Antifrau de Catalunya Daniel de Alfonso i el fiscal superior de Catalunya José María Romero de Tejada, la comissió reprendrà la feina.

L'única baixa de la sessió d'aquest dilluns és, precisament, la de Sánchez-Camacho, que va al·legar una baixa mèdica per haver-se trencat el peroné per no comparèixer.

De la Rosa és una de les figures properes a José Manuel Villarejo, un dels principals protagonistes de la guerra bruta de l'Estat contra Catalunya. L'empresari hauria sigut una de les fonts de l'excomissari de la policia per buscar informació de la família Pujol i d'altres polítics catalans. El citat ja va comparèixer al Parlament en la comissió d'investigació del frau de la legislatura anterior, que presidia l'exdiputat de la CUP David Fernàndez, i es va negar a respondre a les preguntes dels portaveus dels partits.

stats