Política 11/01/2016

Jordi Baiget serà conseller d'Empresa i Coneixement del futur govern de Carles Puigdemont

Durant aquesta legislatura va ser secretari del Govern. És una de les persones de màxima confiança d'Artur Mas

Oriol March
1 min
Jordi Baiget formarà part del govern de Carles Puigdemont / ARA

BarcelonaEl nou Govern va prenent forma. Segons ha pogut saber l'ARA, Jordi Baiget ocuparà la cartera d'Empresa i Coneixement, dins del paraigua de l'àrea econòmica, que liderarà Oriol Junqueras. Baiget, en aquesta última legislatura, ha estat el secretari del Govern, un càrrec que del 2010 al 2012 va ocupar Germà Gordó, conseller de Justícia en funcions, que té molts números de no aparèixer a l'organigrama de l'executiu que presidirà Carles Puigdemont. L'actual secretari del Govern és una persona de la màxima confiança d'Artur Mas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De fet, Mas li va encarregar la redacció del programa electoral de CiU de l'any 2012. Baiget va ser l'encarregat de presentar-lo davant dels mitjans de comunicació en un acte a la seu de la Barcelona World Race. Ha estat un dels principals membres del seu entorn al Palau de la Generalitat, i ha participat en les negociacions entre Junts pel Sí i la CUP de forma discreta.

Baiget, d'aquesta manera, se suma als membres de CDC que formaran part del govern de Puigdemont. Josep Rull, coordinador general del partit, té moltes opcions d'anar a Territori, mentre que Meritxell Borràs podria quedar-se a Governació. Jordi Jané té molts números de quedar-se a Interior.

stats