Política 05/10/2017

Jordi Ballart deixarà l'alcaldia de Terrassa i la militància al PSC si el partit acaba donant suport al 155

El batlle argumenta en una entrevista al 'Diari de Terrassa' que no podria "defensar" aquesta posició

Ara
1 min
El PP de Terrassa portarà al ple de dijous una proposta de resolució que obligarà Ballart a posicionar-se sobre la cessió d'espais municipals per l'1-O

BarcelonaL'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, assegura que deixarà l'alcaldia i la militància del PSC si el partit acaba donant suport a l'aplicació de l'article 155 a Catalunya. Així ho afirma en una entrevista avançada aquest dijous al 'Diari de Terrassa', on argumenta que no podria "defensar" un posicionament com aquest.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De moment l'executiva de Miquel Iceta s'oposa a la intervenció de l'autonomia, si bé caldrà veure què farà el PSOE, que fins ara ha avalat l'estratègia del PP contra l'independentisme. Fonts pròximes a Ballart aclareixen a l'ARA que el batlle renunciaria a l'alcaldia i a la militància en cas que, davant d'un eventual suport de Ferraz al 155, el PSC no s'hi oposés, com ja va fer en la investidura de Mariano Rajoy.

L'alcalde de Terrassa, com el de Granollers, Josep Mayoral, és un dels pocs alcaldes socialistes que van arribar a un acord amb el govern perquè l'1-O es pogués votar a la ciutat.

stats