Política 12/12/2016

Uns correus impliquen Jordi Pujol Ferrusola en comissions "il·lícites", segons El Periódico

El fill de l'expresident hauria intervingut en diversos negocis d'una empresa vinculada a la malversació de fons públics de l'AVE

Ara
1 min
El primogènit dels Pujol, Jordi Pujol Ferrusola

BarcelonaLa Fiscalia vincula uns correus electrònics relacionats amb la presumpta malversació en les obres d'AVE amb el pagament de suposades "comissions il·lícites" a Jordi Pujol Ferrusola. Segons publica El Periódico, el fill gran de l'expresident ha aparegut en la investigació al jutjat de Barcelona d'aquest cas. Els pagaments sota sospita van ser de la constructora Corsan-Corviam (ara Grup Insolux Corsan) al fill gran de l'expresident.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els pagaments s'haurien fet per la seva intervenció en alguns negocis, com la compra de la seva participació en un projecte turístic a Mèxic i la xifra total podria superar els 17 milions.

El maig de 2014, hi havia directius d'Adif vinculats al projecte de l'AVE a Barcelona que van ser detinguts a Madrid sota l'acusació d'haver afavorit l'empresa Corsan-Corviam en la construcció del tram Sagrera-Nus de la Trinitat.

El fiscal d'aquest cas, conegut com a Adif, ha sol·licitat al jutjat que remeti la documentació a l'Audiència Nacional, que investiga la causa de la família Pujol.

stats