Política 06/07/2014

El president de Pimec recomana un 'brainstorming' a Mas i a Rajoy per "trobar una solució"

"El nostre empresariat té més preocupació per la crisi que per les conseqüències que pugui comportar el procés", defensa Josep González

Europa Press
1 min

BarcelonaEl president de Pimec, Josep González, ha lamentat que la Generalitat i el govern espanyol es limitin a gestionar el procés sobiranista amb un intercanvi continu de declaracions però sense solucions efectives, i els ha recomanat que facin un 'brainstorming', com fan les empreses.

"Estem igual que fa un any. Malauradament, els dos governs s'han plantejat moltes declaracions però no han avançat, no hi ha res efectiu. L'únic que ha avançat és el temps, i l'anunci d'una consulta", ha afirmat González en una entrevista d'Europa Press.

"Falta la voluntat d'avançar amb alternatives. En l'àmbit empresarial, quan hi ha un tema difícil, es fan reunions per fer un 'brainstorming' i plantejar qualsevol idea per resoldre la situació, però no veig que hi hagi" 'brainstorming' "entre els dos governs ", ha afegit el president de la patronal de pimes.

González ha manifestat que és "inevitable" que hi hagi un cert grau de preocupació per la falta d'evolució de la situació, però ha remarcat que no es trasllada a l'economia real, ja que no s'han frenat les inversions de les empreses a Catalunya.

"El nostre empresariat té més preocupació per la crisi, la falta de finançament i la falta de mesures per ajudar que per les conseqüències que pugui comportar aquest procés", ha afegit.

stats