CANVI DE CICLE
Política 22/03/2014

Terricabras es pregunta si Alonso (PP) algun dia prohibirà fer eleccions

El candidat d'ERC a les europees recorda que, com la consulta, uns comicis "sempre imposen la voluntat d'uns per sobre de la dels altres"

Roger Tugas
1 min
Terricabras i Marta Rovira, en roda de premsa / ACN

BarcelonaEl candidat a les eleccions europees d'ERC, Josep Maria Terricabras, ha replicat aquest dissabte al portaveu del PP al Congrés, Alfonso Alonso, que va afirmar divendres que és tan antidemocràtic "imposar la voluntat per la violència com per les urnes". "Té moltes dificultats de raonament", ha lamentat el cap de llista republicà, que s'ha preguntat si vindrà mai el dirigent popular a avisar que "no es podran fer mai eleccions, ja que els seus resultats sempre imposen la voluntat d'uns per sobre de la dels altres". "És increïble, és molt preocupant", ha insistit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un altre sentit, ha celebrat que la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya vegi que hi ha un "marge raonable" per discutir si la consulta pot ser legal. "És la nostra línia, tot i que la nostra posició és que hi ha tot el marge", ha apuntat, i s'ha alegrat que "es vegi aquesta escletxa en una posició que semblava rígida".

stats