ELECCIONS EUROPEES
Política 28/04/2014

Terricabras insta CiU a aclarir abans del 25-M si és favorable a la tercera via

El cap de llista d'ERC lamenta que Duran i Lleida aposti per la tercera via davant el seu "caràcter cadavèric" i la negativa de l'Estat a negociar

Roger Tugas
1 min

BarcelonaEl candidat d'ERC a les eleccions europees, Josep Maria Terricabras, ha defensat aquest dilluns en roda de premsa que "els vots que rebi ERC el 25-M seran clarament sobiranistes, els de CiU ho sabran els seus electors". Ho ha afirmat arran de l'entrevista del líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, a 'La Vanguardia' de diumenge, en què va dir que "la tercera via és l'única solució i està més viva que mai". "El que sorprèn és que davant del caràcter cadavèric de la tercera via es vagi repetint més que cal apostar-hi", ha etzibat Terricabras, que ha recordat l'episodi de l'Estat o la negativa de l'Estat a negociar davant la petició de celebrar un referèndum, motiu pel qual creu que el que fa Duran és "fer bullir l'olla amb només aigua a dins".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De fet, el cap de llista de CiU, Ramon Tremosa, va replicar el líder d'Unió que la tercera via no la poden proposar els catalans. "La nostra candidatura és la millor garantia del procés, els nostres candidats no tenen contradiccions", ha insistit el candidat d'ERC, que afirma que el vot a CiU es llegirà diferent segons "el discurs que s'imposi" en campanya, motiu pel qual ha cridat la federació a posar-se d'acord abans del 25-M: "Seria bo que ho aclarissin".

stats