Política 15/05/2018

La jutge del cas Cifuentes obre una investigació sobre el màster de Casado

Maillo assegura que el vicesecretari de comunicació del PP té "tot el suport" del partit

Ara
1 min
Pablo Casado, durant una roda de premsa a la seu del PP.

BarcelonaLa jutge del cas Cifuentes, Carmen Rodríguez-Medel, ha obert una investigació per aclarir com va obtenir Pablo Casado el seu màster a la Universidad Rey Juan Carlos, segons publica 'Eldiario.es'. El vicesecretari de comunicació del PP va fer la mateixa formació que l'expresidenta de la Comunitat de Madrid, però en un curs diferent.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Casado, que ja va ser preguntat sobre la qüestió quan va esclatar el cas Cifuentes, va assegurar haver cursat entre el 2008 i el 2009 el màster en dret autonòmic, tot i que un professor va dir que no figurava a la llista d'assistència. El vicesecretari de comunicació del PP va dir que no recordava si havia anat a classe: "No ho recordo, sincerament, era una formació molt més com de doctorat. En el mateix sistema el que es regulava era el crèdit i el temps dedicat pels alumnes per aconseguir els crèdits; hi havia tutories, classes i treballs".

El coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maillo, ha sortit en defensa de Casado i ha assegurat que té "tot el suport" del partit. En roda de premsa a la seu del carrer Génova, Maillo ha subratllat que el vicesecretari de comunicació del PP va donar "moltíssimes explicacions" sobre el cas del màster i que "no hi ha res a témer" perquè "ho ha fet tot bé". Maillo ha puntualitzat que es tracta d'una investigació "preliminar" i que en tot cas qui hauria de donar explicacions és la jutge instructora del cas.

stats