ELECCIONS EUROPEES
Política 17/05/2014

La candidatura ultra del 25-M reclama repatriar tots els immigrants no europeus del continent

Els impulsors de La España en Marcha recorden que "Espanya ja sap què és expulsar musulmans" en la seva presentació a Barcelona

Roger Tugas
2 min

BarcelonaEl president d'Alianza Nacional, Pedro Pablo Peña, i el cap estatal de la Falange i un dels atacants de la seu de la Generalitat a Madrid durant l'11 de setembre, Manuel Andrino, han presentat aquest dissabte a la llibreria Europa de Barcelona la candidatura ultra La España en Marcha, que aglutina la Falange, Nudo Patriótico Español i Alianza Nacional. Davant uns 30 simpatitzants i mentre els Mossos evitaven que un centenar d'antifeixistes arribessin al local, Peña ha denunciat que el sistema autonòmic és "immoral i insostenible" i que fa que l'Estat tingui "el nombre més gran de funcionaris d'Europa". De fet, ha assegurat que el cas de l'assassinat de la presidenta de la diputació de Lleó, "amb 13 càrrecs acumulats, 9.000 euros de sou i que va contractar i acomiadar de forma indeguda" és "la pràctica habitual de l'administració espanyola" i un cas que demostra que "la merda vessa". Per això, aposta per una reforma de la Constitució que aboleixi la Monarquia –"només ha servir per cobrar comissions i ha obert la porta a la corrupció"– i que blindi "la unitat nacional i una sola administració, només amb municipis i estat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En tot cas, Peña ha presentat la llista com "una candidatura patriota en un sistema antinacional" com l'europeu que es presenta amb "la pràctica certesa que no obtindrà eurodiputat" però que vol mesurar les seves forces. "Només devem desgràcies a les institucions europees", ha afirmat, recordant la fi de la doctrina Parot, i ha reclamat una Europa que "defensi la identitat racial i cultural". Així, per exemple, reclama la "repatriació de tots els immigrants no europeus del continent" per evitar que, atesa l'alta natalitat de "la població estrangera", arribi un dia que aquesta població "substitueixi la població espanyola".

Al seu torn, Andrino ha carregat també contra l'"Europa que envia espanyols a l'atur i allibera etarres i violadors" i ha recordat que, al seu moment", Espanya ja va intentar expandir-se i es va convertir en "un imperi on no es ponia el sol". Per això, ha reclamat una "Europa de les pàtries i no de les mercaderies". "Volem anar a aquesta cova de lladres i corruptes a dir prou als lladres, d'ateisme, de fals pacifisme, de ser els titelles dels EUA, dels explotadors, de confondre la llibertat i el llibertinatge i de la immigració massiva", ha etzibat. "Espanya ja sap què és expulsar musulmans", ha insistit, i ha criticat els "'españolitos' disposats a desprendre's de la seva identitat espanyola per quedar-se només amb l'europea".

stats