Política 15/05/2015

La candidata del PP de Sant Cugat que es va declarar independentista renuncia al seu lloc de la llista

Segons avança Cugat.cat, el nom de Maria Àngels Quadras apareixerà a les paperetes electorals tot i que ja està exclosa de la candidatura

Ara
1 min
Maria Àngels Quadras va fer les incendiàries declaracions a 'Tot Sant Cugat' / ARA

BarcelonaLa número 6 de la llista del PP a Sant Cugat del Vallès, Maria Àngels Quadras, ha renunciat al seu lloc a la candidatura, segons avança Cugat.cat. La Junta Electoral de Terrassa ha acceptat la petició de Quadras, però per terminis legals no s'ha pogut excloure el seu nom de la llista, i el 24-M apareixerà a les paperetes del PP.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Quadras ha pres aquesta decisió després de declarar-se independentista i criticar la líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, tal com va explicar l'ARA. Aquestes van ser algunes de les frases de l'expopular:

1. "El PP ha de garantir el dret a decidir, i que no vinguin amb 'cuentos' de si és legal o no. Després ja veurem si surt sí o no".

2. "Estic a favor de la independència de Catalunya sempre que s'expliqui bé, perquè hi ha molta gent que va d'independentista i no ha llegit l'Estatut d'Autonomia ni del 1979 ni del 2006".

3. "A la CUP no hi vaig perquè no m'hi volen".

4. "Alícia Sánchez-Camacho és com un disc ratllat, diu el que li manen. Si ocupés el lloc de l'Alícia segur que seria més original. Jo faré que el PP giri cap a l'esquerra".

stats