Política 13/05/2016

Qui és l'humorista que encapçalarà la llista de Ciutadans a Cantàbria?

Felisuco serà el candidat del partit d'Albert Rivera a Cantàbria per a aquest 26-J, i Toni Cantó encapçalarà la llista per València

Ara
1 min
L'actor Félix Álvarez 'Felisuco'

BarcelonaDavant la necessitat de repetir les eleccions espanyoles, més val posar-hi humor. Això és el que deu haver pensat Ciutadans (C's), que aquest divendres ha anunciat un nou fitxatge mediàtic. L'humorista Félix Álvarez, més conegut com a Felisuco, serà el cap de llista del partit d'Albert Rivera a Cantàbria a les eleccions del 26 de juny. Felisuco, que va saltar a la fama a través dels programes 'El Informal' i 'A tu lado', segueix així l'estela de Toni Cantó, actor que també es va integrar a la llista de C's –en el seu cas després d'abandonar UPyD.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La candidatura de Felisuco, com la de la resta de la llista que presenta C's al Congrés, es ratificarà en el Comitè Electoral que el partit taronja celebrarà aquest dissabte a Barcelona, ja que en aquesta ocasió la formació de Rivera ha rebutjat celebrar primàries i ha deixat en mans de la direcció els "petits retocs" respecte de les candidatures del 20-D.

Felisuco serà, doncs, una de les novetats de les candidatures, que també veuran com Toni Cantó passa a ser el cap de llista per València –anava de dos el 20-D. També es rellevaran els caps de llista d'Osca, Biscaia, Càceres i Àvila, que han deixat el partit –el cas dels dos primers– o han manifestat el seu desig de no tornar a presentar-se, els dos segons.

El nomenament de Felisuco com a candidat ha arribat acompanyat de polèmica. De seguida han començat a circular per les xarxes socials tuits del flamant candidat de Ciutadans amb dures crítiques cap als polítics.

stats