PARLAMENT
Política 26/04/2011

L'impost de successions no es debatrà al proper ple

D'aquesta manera, l'assumpte es retarda fins després del 22-M. Sí que hi entrarà al ple la proposta del contracte d'integració dels immigrants que proposa el PP

Acn
2 min

BarcelonaLa junta de portaveus portaveus celebrada aquest matí no ha tractat l'assumpte de l'impost de successions ni s'ha inclòs que entrés al pròxim ple per lectura única, tal com s'havia apuntat que faria el Govern. Fa pocs minuts, la portaveu d'ICV, Laia Ortiz, ha assegurat al seu Twitter que CiU assegura que "no és tan urgent però manté que sigui en lectura única per urgència". El ple del Parlament de la pròxima setmana sí que debatrà la proposició de llei sobre el contracte d'integració d'immigrants del PP. En aquesta, s'aposta perquè sigui l'administració qui tingui en compte l'incompliment d'aquest contracte de cara a la renovació o denegació del permís de residència o de treball, a la concessió d'autoritzacions per arrelament i a la reagrupació familiar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Volem evitar que el fenomen de la immigració es converteixi en un problema i la proposta garanteix que la immigració s'acabi convertint en un problema", va afirmar el portaveu del PP català al Parlament, Enric Millo, el passat dia 8 quan va anunciar que els populars havien registrat la proposició de llei. Al pròxim ple tindrà lloc el debat a totalitat de la proposició de llei del contracte d'integració i tot fa preveure que no superarà aquest tràmit parlamentari, ja que CiU, PSC, ICV-EUiA i ERC han presentat esmenes a la totalitat a la proposta dels populars catalans.

A la Mesa del Parlament i a la junta de portaveus també s'ha decidit incloure al pròxim ple el debat a totalitat la proposició de llei per a una nova ciutadania i per a la igualtat efectiva de les dones i homes en tots els àmbits de la vida. La proposta va ser presentada per PSC, ERC i ICV-EUiA. La finalitat de la llei és eliminar les discriminacions i la subordinació històrica de les dones i reconèixer i tenir en compte el paper social i econòmic de les tasques familiars, domèstiques i de cura d'altres. CiU ha presentat una esmena a la totalitat a la proposta.

stats