POLÍTICA
Política 13/08/2013

Il·legalitzar partits independentistes, el "regal" del president de les joventuts del PP de Sant Cugat per la Diada

Ignacio Fuentes Albesa defensa la modificació de la llei de partits per vetar els que "atemptin contra la unitat d'Espanya"

M. Colomer
1 min
El tuit d'Ignacio Fuentes

BarcelonaLa llei de partits, ja no només contra la violència, sinó també contra tothom que posi en risc la unitat territorial d'Espanya. Es tracta del "regal" que faria el president local de les joventuts del PP, Nuevas Generaciones, a Sant Cugat del Vallès, Ignacio Fuentes Albesa, per a la commemoració de l'Onze de Setembre.

Fuentes Albesa ha defensat en el seu Twitter replicar els actes de la Diada amb la "modificació" de la llei de partits perquè en el sistema espanyol no hi tingui cabuda ningú que defensi cap projecte que posi en risc la integritat territorial de l'Estat: "Un bon regal per a l'11-S seria la modificació de la llei de partits, que permeti il·legalitzar els que atemptin contra la unitat d'Espanya".

Que tremoli el Regne Unit

Fuentes Albesa té un llarg historial de pronunciaments si més no polèmics al seu Twitter. Sense anar gaire lluny, la setmana passada va advertir el Regne Unit i Gibraltar que ja es poden "anar preparant" perquè "s'han acabat les tonteries" i "les regles del joc aniran canviant". Tot plegat amanit amb un #GibraltarEspañol. I, avís a navegants, el 30 de juliol tuitejava un text patriòtic espanyol que advertia: "La sobirania nacional i el territori nacional no es vota, es defensen amb ungles i dents, davant els possibles enemics que la volen destruir, perquè és sagrada".

stats