Política 26/09/2019

Un altre integrant d'Arran i del SEPC detingut per participar en la protesta contra Vox

Dos altres membres d'Arran i dels CDR han estat posats en llibertat avui

Ara
1 min
En llibertat els dos membres d'Arran i del CDR detinguts per diferents protestes

BarcelonaUn altre membre d'Arran i del del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha estat detingut fa pocs minuts a Barcelona, segons ha denunciat l'organització juvenil. El seu arrest podria estar relacionat amb les protestes contra l'acte de Vox a Barcelona el passat 30 de març. Arran ha tornat a demanar la dimissió del conseller d'Interior, Miquel Buch, per aquesta nova operació policial.

Aquesta detenció es produeix poques hores després que un altre militant d'aquestes dues organitzacions de l'esquerra independentista i també menor d'edat, també detingut aquest matí, hagi sortit en llibertat després de ser traslladat a la Ciutat de la Justícia. La seva detenció ha estat motivada per la seva participació en la manifestació contra Vox a Barcelona el passat 30 de març, que va acabar amb aldarulls i set detinguts.

Arran ho ha confirmat en una piulada al seu compte de Twitter després de denunciar que "la ràtzia repressiva continua".

També ha estat posat en llibertat un integrant del CDR de Vilanova i la Geltrú, Josant, que va ser arrestat dimecres, i per a qui demanen quatre anys de presó per les protestes contra la celebració del consell de ministres del 2 de desembre del 2018 a Barcelona, que també es va saldar amb 13 detinguts.

Centenars de persones es van concentrar ahir a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú per exigir el seu alliberament davant la comissaria dels Mossos, i avui desenes de membres del grup de suport s'han concentrat davant dels jutjats.

stats