Política 17/08/2015

Rabell creu que el 'Junts' de la campanya d'estiu de TV3 tenia un "missatge subliminar"

El candidat de Catalunya Sí que es Pot defensa que l'objectiu de Junts pel Sí és portar CDC a la presidència de la Generalitat

Acn
1 min
El candidat de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, atenent als mitjans de comunicació a Girona / ACN

BarcelonaEl candidat de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, ha opinat que era "bastant evident" que el logotip de 'Junts' de la campanya d'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio tenia "una mica de missatge subliminar", després que la Junta Electoral Provincial hagi requerit la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a eliminar el logotip perquè és massa semblant al de la marca de Junts pel Sí.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rabell ha recordat que "no és la primera vegada que un mitjà públic com TV3 veu qüestionada la seva imparcialitat en el tractament de la informació i la manera esbiaixada de tractar temes sensibles". En unes declaracions en les festes de Gràcia, el candidat de Catalunya Sí que es Pot ha dit que espera que en campanya electoral hi hagi "un rigor i una imparcialitat" a l'altura del que ha de ser un mitjà públic.

Rabell també ha lamentat la "confusió" que, segons ell, hi ha entre els candidats de Junts pel Sí. No entén que el cap de llista, Raül Romeva, i el número cinc, Oriol Junqueras, no expliquin que el candidat per presidir la Generalitat és Artur Mas. "Tenen un problema de confusió i ens fa l'efecte que ningú gosa defensar que el projecte és tornar a fer cavalcar CDC al capdavant de la Generalitat", ha opinat. Rabell ha garantit que no col·laborarà a fer president Artur Mas, i descarta així l'oferta que li ha fet Junqueras per sumar-se al projecte independentista.

stats