Política 04/08/2015

Lluís Rabell: "No donarem suport a un govern de Convergència"

El cap de llista de Catalunya Sí que es Pot considera que les eleccions plebiscitàries són "una equivocació" que pot dur a "un carreró sense sortida"

Ara
1 min

BarcelonaEl cap de llista de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, considera que aquestes eleccions plebiscitàries "són una equivocació". "Ens pot dur a un corredor sense sortida", ha afegit Rabell en una entrevista a 'El món a RAC1'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Volem liderar un canvi en el país", ha assegurat Rabell, que diu que la seva formació vol transformar les eleccions del 27 de setembre en unes eleccions constituents o en l'inici d'un procés constituent. "Volem permetre que hi hagi una representació potent de la Catalunya treballadora i social, que és la que ha patit més retallades durant la crisi i la que pot liderar un canvi en el país".

Rabell assegura que la seva formació és partidària d'avançar cap a un horitzó de "justícia social". "Però quan ens diuen que caldria la independència per solucionar determinades coses, ens trobem amb sorpreses com ara que el conseller de Justícia va a la llista de Romeva", ha dit el cap de llista de Catalunya Sí que es Pot.

No obstant això, Rabell també ha afegit: "No podem defugir la necessitat d'un referèndum, però encara s'ha de contribuir per derrotar el govern espanyol".

stats