CAS BÁRCENAS
Política 23/10/2013

Detenen un home que ha entrat a casa de Bárcenas vestit de capellà i amb una pistola

El detingut hauria lligat l'esposa de l'extresorer popular i li hauria reclamat un USB amb la comptabilitat del partit, segons RAC1

Europa Press/ara
1 min
El PP va esborrar les dades dels ordinadors de Bárcenas

MadridLa Policia Municipal de Madrid ha detingut aquest dimecres un desconegut que ha entrat al domicili de l'extresorer del PP Luis Bárcenas, a Madrid, segons han informat a Europa Press fonts policials.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'home, Enrique O. G., de 63 anys, ha aconseguit accedir al domicili disfressat de sacerdot al voltant de les 17.30 h. Llavors ha tret una pistola (que podria ser simulada), moment en què ha sigut reduït pel fill de l'exsenador i per un vigilant de seguretat.

A continuació ha arribat una unitat de la Policia Municipal, que ha detingut l'home i l'ha traslladat a la comissaria de la Policia Nacional a Moratalaz. L'arrestat té antecedents penals per tinença de drogues i robatori amb força.

Per la seva banda, metges del Samur-Protecció Civil han atès la dona i el fill de Bárcenas per una forta crisi d'ansietat. Poc després han sigut donats d'alta.

Segons RAC1, el detingut hauria arribat a lligar l'esposa de l'exsenador popular i li hauria exigit un USB amb els comptes del PP que havia gestionat Bárcenas.

stats