CAS BÁRCENAS
Política 06/09/2013

Bárcenas demana al jutge 5.000 euros al mes per a despeses com l'aigua, el gas i la llum

L'extresorer del PP té tots els seus comptes embargats per fer front a una responsabilitat civil de 43,2 milions d'euros

Efe
1 min

MadridL'extresorer del PP Luis Bárcenas ha sol·licitat al jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz que li desbloquegi 5.000 euros al mes dels seus comptes bancaris, que té embargats, per poder pagar, segons diu literalment, "els rebuts de la llum, l'aigua, el gas, el telèfon, la comunitat de veïns i la Seguretat Social".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Com a conseqüència de la intervenció i indisponibilitat dels comptes, els rebuts corresponents a ús corrent de la família, com llum, aigua, gas, telèfon, comunitat de veïns i Seguretat Social, i que estan domiciliats bancàriament, en breu no podran ser atesos", ha explicat Bárcenas –actualment reclòs a la presó de Soto del Real– al jutge que investiga la suposada comptabilitat B del PP.

La defensa de Bárcenas i la seva dona, Rosalía Iglesias, ha sol·licitat al jutge que enviï una ordre a La Caixa i Bankia, on el matrimoni té un total de 8 comptes bancaris (5 i 3, respectivament), perquè segueixin pagant els rebuts que hi arribin domiciliats. També demanen que s'autoritzi una transferència a un altre compte bancari del matrimoni al Banco Popular per fer front a les despeses.

El jutge Ruz va bloquejar els comptes bancaris de Bárcenas i la seva dona per fer front a les fiances de responsabilitat civil de 43,2 i 6 milions d'euros, respectivament.

stats