Política 08/10/2014

Madrid veta un acte de David Fernández i Martxelo Otamendi

El portaveu de la CUP David Ferández ha anunciat a Twitter que "el Madrid solidari, rebel i autònom" ha reconvocat l'acte al Centre Abogados de Atocha

Ara
1 min

BarcelonaEl govern autonòmic del PP de la Comunitat de Madrid ha vetat un acte previst per aquest divendres a Madrid en el qual, sota el títol 'Por qué nos vamos?', hi havien d'intervenir el portaveu de la CUP David Fernández i el director del diari basc Berria, Martxelo Otamendi. Ho ha anunciat via Twitter Fernández, que també ha afegit, però, que l'acte es manté, malgrat que en un emplaçament nou.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"La Comunitat de Madrid censura i prohibeix l'acte de divendres on participàvem amb Martxelo Otamendi", ha denunciat via la xarxa social David Fernández, que també ha anunciat que esquivaran el veto canviant el lloc de la convocatòria.

El «Madrid solidari i rebel»

Si l'acte s'havia previst inicialment a l'Institut Lope de Vega, la prohibició ha fet que es reprogrami al Centre Abogados de Atocha gràcies, segons Fernández, al «Madrid solidari, rebel i autònom» que ha assumit el pes de la convocatòria.

stats