Política 27/01/2019

Maragall replica a la Crida que no és la seva "feina" solucionar "el problema d'unitat del centredreta català"

El candidat d'ERC rebutja una llista unitària a Barcelona perquè "la ciutat hi perdria"

Ara
1 min
Ernest Maragall, en una imatge d'arxiu / ACN

BarcelonaEl candidat d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha replicat aquest diumenge a la Crida que és "obvi" que no és la seva "feina ni responsabilitat" intentar solucionar "el problema d'unitat no resolta en el camp del centredreta català". En declaracions a la premsa, Maragall ha tornar a rebutjar fer una llista unitària de les forces independentistes de cara a les eleccions municipals perquè "amb uniformitat la ciutat hi perdria". "Cadascú que treballi al màxim pel seu projecte de ciutat i, a partir de les eleccions, per entendre'ns en profunditat en el terreny de la unitat d'acció per l'avenç de la República", ha dit el candidat republicà.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El que s'expressa és una certa evidència que hi ha un problema d'unitat no resolta en el camp del centredreta català, i la projecten per veure si algú els ajuda, els fa la feina, els salva. I és obvi que la nostra feina i responsabilitat no és aquesta", ha dit Maragall.

Segons el candidat d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, "la ciutat té dret a rebre propostes, criteris i posicions diverses" sobre temes clau com l'habitatge, la gestió del turisme, el transport públic i la seguretat. Maragall ha ironitzat sobre que "el problema d'unitat estratègica de país depengui només del que passi a la llista de Barcelona", cosa que, des del seu punt de vista, "sembla una mica peculiar".

"Demanaria al senyor Torra, a la senyora Artadi i al senyor Puigdemont que intentin arribar a acord d'unitat estratègica a nivell de país, que ho facin amb ERC", ha dit Maragall.

stats