Política 30/10/2014

"Objectiu: una trucada, un vot": l'espot d''Ara és l'hora' per aconseguir una participació històrica el 9-N

'Ara és l'hora' posa en marxa l'esprint final de campanya amb una marató telefònica per convèncer els indecisos. Vol que el 9-N sigui la primera volta del procés d'independència

M.colomer
1 min

Barcelona"Hi ha trucades que canvien vides; d'altres et canvien l'humor en un instant; n'hi ha que poden canviar un país". D'aquesta manera, la plataforma de campanya unitària de l'independentisme català, 'Ara és l'hora', anima en un espot que ha fet públic aquest dijous a sumar-se al que han batejat com la "Marató 9-N".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Es proposen fer des del 5 fins al 8 de novembre una ofensiva per pentinar el país a base de trucades per cridar a la participació el 9-N i mobilitzar al màxim de potencials votants possible. "Si cadascun de nosaltres truca a un familiar, amic o conegut per animar-lo a votar el 9-N, entre tots aconseguirem una participació històrica per a un dia històric", clama l'espot. Les persones que vulguin col·laborar en la megamarató telefònica –es proposen arribar als tres milions de trucades– es poden informar a la web araeslhora.cat.

stats