POLÍTICA
Política 20/07/2013

El director adjunt de Marca Espanya: "Catalans de merda. No es mereixen res"

Juan Carlos Gafo ha fet aquest comentari a Twitter aquest divendres al vespre, coincidint amb la inauguració dels Campionats del Món de natació a Barcelona, amb xiulada monumental del públic a l'himne espanyol

Ara
1 min
El tuit polèmic del director adjunt de la Marca Espanya

Barcelona"Catalans de merda. No es mereixen res". Ras i curt, i sense cap més comentari que aquest. Així s'ha expressat aquest divendres al vespre el director adjunt de l'oficina de l'alt comissionat del govern per a la Marca Espanya, Juan Carlos Gafo, al seu Twitter.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El comentari ha coincidit amb l'acte d'obertura dels Campionats del Món de natació que se celebren a Barcelona, en què el públic ha reaccionat amb una xiulada monumental quan sonava l'himne d'Espanya. Veient l'efecte que ha tingut a les xarxes socials el seu tuit, Gafo ha volgut precisar el seu comentari. "Només vull dir que l'himne mereix respecte. Jo mai xiularia l'himne català. I no em referia a tots els catalans, als quals respecto plenament", ha afegit.

Diplomàtic i militar

Juan Carlos Gafo és diplomàtic i militar. És llicenciat en dret i tinent del cos jurídic de l'armada espanyola. Ha format part de diverses representacions diplomàtiques espanyoles en països com l'Iran i l'Argentina, ha sigut ambaixador al Líban i ha ocupat diversos càrrecs al ministeri d'Afers Exteriors d'Espanya.

stats