Política 10/12/2015

Marcelo, l'àngel de la guarda que ajuda Fernández Díaz a aparcar

El ministre explica en una entrevista a 'La Vanguardia' la seva devoció per la Immaculada Concepció i que el "disgustaria" tenir un fill homosexual que es casés, malgrat que l'"ajudaria com a pare"

Ara
1 min
El ministre Fernández Díaz

BarcelonaEs diu Marcelo i l'ajuda a aparcar el cotxe, però també en coses més transcendents. No és un xofer, ni tampoc un assistent que li indiqui les maniobres per a l'estacionament. És l'àngel de la guarda del ministre de l'Interior i candidat del PP per Barcelona, Jorge Fernández Díaz, que aquest dijous revela en una entrevista a 'La Vanguardia'. Havia quedat clar amb les condecoracions policials a la verge. I ara ho corrobora.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Personatge religiós de missa diària, Fernández Díaz es confessa interessat per la Història de la Teologia, "la disciplina que entén Déu com a senyor de la cronologia i la història: per tant, res del que passi és casual, tot respon al pla de Déu". "Tot té sentit, un sentit profund", argumenta. Inclosa la independència de Catalunya? "Això és inimaginable per mi. Perquè Catalunya és sòcia fundadora d'Espanya. Sense Catalunya, Espanya deixaria de ser Espanya".

Homosexualitat i paternitat

El ministre i candidat admet que per ell seria un "disgust" si tingués un fill homosexual que es volgués casar amb un home, per bé que afegeix: "Estaria al seu costat, ajudant-lo com a pare". "Crec en Déu, en la Providència i en la vida eterna", relata, per declarar-se "evolucionista", perquè "creure en Déu, malgrat el misteri, no contradiu la raó".

stats