Política 23/05/2015

El ministre d'Afers Exteriors danès puntualitza que Dinamarca no ha volgut interferir en el debat sobiranista

Martin Liedegaard ha fet aquestes declaracions al costat del seu homòleg espanyol, José Manuel García-Margallo

Ara
1 min
El Parlament de Dinamarca va debatre dimarts una interpel·lació sobre Catalunya que ha incomodat la diplomàcia espanyola.

BarcelonaEl ministre d'Afers Exteriors de Dinamarca, Martin Liedegaard, ha volgut puntualitzar la "interpretació" que s'ha donat al debat que la setmana passada va tenir lloc al Parlament danès sobre l'autodeterminació de Catalunya. "En cap cas volem interferir en aquesta qüestió, que ha de ser solucionada pels espanyols d'acord amb la Constitució espanyola", ha dit el ministre danès en declaracions als periodistes, segons recull el canal 324.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El ministre danès ha fet aquestes declaracions al costat de Margallo. Quan ha acabat la intervenció, el responsable d'Exteriors danès s'ha dirigit al seu homòleg espanyol amb un: "Això és tot, aquesta és la veritat". Seguidament, Liedegaard ha marxat i Margallo ha pres la paraula. "Hi ha hagut una interpretació deliberadament distorsionada" del debat a Dinamarca, ha asseverat, "ja han sentit les declaracions del ministre", ha afegit.

stats