Política 22/03/2011

Maria Lapiedra se solidaritza amb Barcelona Decideix cantant per la independència

L'actriu ha fet un videoclip cantant el tema “Guanyarem la llibertat” i el dedica “als milers de voluntaris que han participat” en les consultes

Redacció
1 min

BarcelonaL'actriu Maria Lapiedra ha editat un videoclip cantant per la independència. El tema es titula “Guanyarem la llibertat” i vol dedicar-lo “ als milers de voluntaris que han participat en l’organització de les consultes independentistes”. Especialment, s'adreça a la gent de Barcelona Decideix, que “estan col·laborant a que la gran jornada sobiranista del 10-A sigui tot un èxit de participació”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el vídeo es pot veure Lapiedra seminua exhibint diversos símbols independentistes, i també ensenya imatges de la manifestació del 10 de juliol. Al mateix temps, explica que es posa a disposició del Govern de la Generalitat i de l'Ajuntament de Barcelona “per interpretar -de franc- aquest tema patriòtic” en els actes institucionals commemoratius del 80è aniversari de la proclamació de la República. També diu que si Barcelona Decideix li ho demana cantarà la cançó en directe el 10 d'abril.

Lapiedra explica en una carta que “sóc conscient que l'hora de la llibertat del poble català s'apropa”. En el seu text diu que “el pas de líders tan ferms i mascles” com Joan Laporta o Santiago Espot “és un exemple d’aquest nou estat anímic que travessa el país”. L'actriu acaba de treure el seu llibre 'Independència sexual' en què augura que “les properes eleccions del 22 de maig seran decisives per a la independència de Catalunya”.

stats