CAS PUJOL
Política 10/04/2015

Victoria Álvarez acusa Zaragoza i Camacho d'organitzar la gravació de La Camarga

L'exparella de Jordi Pujol Ferrusola afirma a la COPE abans de comparèixer al Parlament que la versió del llegat familiar és "un invent" i que n'ha aportat proves a la policia

Europa Press
2 min
María Victoria Álvarez creu que Jordi Pujol Ferrusola podria fugar-se.

BarcelonaL'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, María Victoria Álvarez, ha acusat aquest divendres la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, i l'exsecretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, d'organitzar conjuntament la gravació de la conversa que les dues dones van mantenir al restaurant barceloní La Camarga el juliol del 2010.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Unes hores abans de comparèixer davant de la comissió contra el frau al Parlament per donar compte d'aquest episodi, Álvarez ha assegurat que l'assumpte va ser més senzill del que s'imaginava: "Sembla, presumptament, que Alícia Sánchez-Camacho i José Zaragoza passaven temps relaxats i ociosos conjuntament, i entre aquests estats ociosos i relaxats van decidir fer això". "Alícia em coneixia, sabia que jo havia tingut la meva relació llarga amb Jordi (Pujol Ferrusola) i van decidir fer això i a sobre van fer una cinta manipulada", ha prosseguit, en declaracions a la COPE recollides per Europa Press.

Álvarez, Sánchez-Camacho i Zaragoza compareixen aquest divendres a la comissió creada al Parlament, i també ho farà el director de l'agència de detectius Método 3, Francisco Marco, que va gravar la conversa.

L'exparella de Jordi Pujol Ferrusola ha assegurat que ella va acudir a la cita a La Camarga amb Sánchez per altres assumptes, per abordar una possible col·laboració de les seves empreses amb vista a les pròximes eleccions, però es va trobar que la dirigent del PP li feia preguntes "amb paper i llapis" sobre Jordi Pujol. Ha afirmat igualment que va tenir la sort que ella arribava "bastant enfadada" i va contestar a tot, pensant que estava en un recinte tancat i que un polític era una persona de fiar. Segons ha dit, no va saber fins dos anys més tard que la conversa va ser gravada "per encàrrec de José Zaragoza", segons la versió dels detectius.

Álvarez ha afirmat, a més, que confia en la Justícia i que s'acabi revelant tot allò relacionat amb la família Pujol i el suposat llegat de Florenci Pujol, pare de Jordi Pujol i Soley. Sobre aquest assumpte, ha opinat que això del llegat és "un invent tret de la màniga" i que hi ha "molts més diners" dels que han declarat els Pujol. Segons ha dit, a ella li han arribat més informacions que ha posat en coneixement de la policia.

A més, ha afirmat que cal agrair a aquest govern espanyol que hagi decidit no tapar aquest assumpte, un "escàndol" que era "sabut i súper sabut" a Catalunya. "No només hi ha els fills de Pujol, hi ha el vuitè fill, que és Artur Mas, el novè, que és Felip Puig... però jo segueixo creient en la Justícia", ha finalitzat.

stats