POLÍTICA
Política 07/01/2014

Condemnen Intereconomía pels insults a Marina Geli

El jutge condemna l'emissora i el periodista Eduardo Serrano a pagar una multa de 18.000 euros

Ara
1 min

BarcelonaIntereconomía i el periodista Eduardo García Serrano, tertulià habitual de la cadena de televisió ultra, han estat condemnats pel jutge a pagar una multa de 18.000 euros a la dirigent socialista Marina Geli. El cas es remunta a l'any 2010, quan Eduardo Serrano va pronunciar la polèmica frase "aquesta senyora és una guarra, una porca i està fabricant degenerats" referint-se a la que llavors era consellera de Salut, Marina Geli, en el programa 'El gato al agua' de l'emissora.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Serrano va insultar la consellera arran de la publicació d'un portal web de la Generalitat que tenia com a objectiu posar a l'abast dels joves informació sobre salut sexual afectiva i reproductiva i que feia més de quatre anys que estava en funcionament a la xarxa. Geli va denunciar el periodista per injúries cap a la seva persona i a Intereconomía perquè el presentador del programa "ni es va immutar ni el va fer callar", tal com va explicar a l'ARA.

Arran dels fets, tots els grups polítics van lamentar els insults i van donar suport a Geli, que demanava una multa. "Les discrepàncies sobre un tema són una cosa, però hi ha límits que no es poden traspassar" va afirmar. Dos dies després, el tertulià va demanar disculpes i el programa va fer arribar una carta a l'aleshores consellera, però Geli va considerar que una cosa era disculpar-se i l'altra "la reparació del dany i de l'honor".

stats