Política 23/02/2015

Ferrusola explota contra l'oposició: "Catalunya no es mereix això"

La dona de Jordi Pujol assegura que troba "més gent" que els "estima" que no pas que els "rebutja". Se sent "orgullosa" dels seus fills, tot i que sis dels set estan imputats

Joan Serra / Oriol March
1 min
Marta Ferrusola parla amb David Fernàndez en companyia del seu advocat / FRANCESC MELCION

BarcelonaMarta Ferrusola ha estat la segona membre del clan Pujol que ha comparegut aquest dilluns a la tarda a la comissió d'investigació sobre el frau fiscal i la corrupció política. I ho ha fet amb una intervenció breu, calculada i gairebé quirúrgica: "Amb tot el respecte envers el Parlament i el que representa, prefereixo acollir-me al meu dret de no declarar res". Malgrat això, al cap de poca estona ha volgut deixar clar que no ha anat mai a Andorra a gestionar els comptes de la família al Principat, i ha anat desgranant algunes frases sucoses.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

També ha volgut negar qüestions relacionades amb Banca Catalana i ha volgut deixar clar que el Ferrari del seu fill gran va ser adquirit "desballestat" i que se'l va anar arreglant. "No en tenim ni cinc", ha acabat dient en resposta al diputat Marc Vidal (ICV-EUiA). "Trobem més gent que ens estima que no pas que ens rebutja", ha indicat Ferrusola, que ha negat tenir cap compte corrent a Andorra i que s'ha mostrat "molt orgullosa" dels seus fills.

Ha arribat un moment, però, que Ferrusola ha tret el caràcter i ha explotat contra l'oposició. "Catalunya no es mereix això", ha apuntat en referència a la comissió d'investigació.

Les no-explicacions de Pujol

El seu marit, Jordi Pujol, l'ha precedit a la comissió d'investigació. També ha preferit no respondre a les preguntes dels diputats de l'oposició, però finalment ha acabat replicant a alguns comentaris.

Està previst que a les set de la tarda comparegui el primogènit de la parella, Jordi Pujol Ferrusola, que previsiblement també s'acollirà al seu dret de no fer declaracions.

stats