Política 26/11/2011

Mas assegura que no hi ha "cap alternativa" a les retallades si Catalunya vol continuar formant part del "club" de la UE

El president de la Generalitat diu que "mai res tornarà a ser com era" i afegeix que el país està en un moment "d'especial creativitat"

Acn
1 min
El president Artur Mas ha clos la Jornada Tècnica de Treball sobre el Pla de Salut de Catalunya 2011-2015

SitgesEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat que Catalunya no té “cap alternativa” a les retallades perquè “forma part d'un club que es diu Unió Europea, on no manem”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Mas, les retallades no són el resultat de cap ideologia ni cap doctrina, sinó fruit d'unes normes "que hem de complir si volem continuar formant part d'aquest club".

El president ha fet una crida als ciutadans perquè acceptin que "mai res tornarà a ser com era" i ha afegit que el país està en un moment "d'especial creativitat".

El president ha fet aquestes declaracions en la cloenda de la Jornada Tècnica de Treball sobre el Pla de Salut de Catalunya 2011-2015, que s'ha celebrat aquest dissabte a Sitges (Garraf).

"La inacció és el pitjor dels escenaris"

Mas ha advertit que "res tornarà a ser exactament igual" a com era fa tres o quatre anys, i ha instat els ciutadans a acceptar aquesta realitat "al més aviat possible". Segons el president, "aquest és el camí que cal recórrer per avançar" i ha afegit que "no n'hi ha cap altre de millor perquè la inacció és el pitjor dels escenaris". El president ha apuntat que Catalunya se'n sortirà amb el seu talent i ha descrit el moment que viu el país "d'especial creativitat".

stats