Política 04/03/2013

Mas defensa el fiscal: "Un general amenaça amb l'exèrcit i no passa res. Si demanes respecte pel poble, t'expedienten"

El president de la Generalitat assegura que "Rodríguez Sol és un bon professional, que fa una feina no sempre amable i amb un tarannà democràtic"

Ara
1 min

Barcelona"Pot passar que un general amenaci amb l'exèrcit i no passi res, i que per demanar respecte pel poble s'obri un expedient". Així ha resumit Artur Mas la seva visió del que ha passat aquest dilluns, el dia en què s'ha sabut que la Fiscalia General de l'Estat ha expedientat, amb la intenció de destituir-lo, el fiscal superior de Catalunya, Martín Rodríguez Sol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'expedient s'ha desencadenat perquè Rodríguez Sol va insinuar ahir, en una entrevista a Europa Press, que potser caldria preguntar als catalans quin futur polític volen, tot i matisar que no hi veu possibilitats materials amb l'actual legislació i malgrat que avui ha fet marxa enrere i encara ha remarcat més que no hi ha espai legal per a aquest referèndum, des del punt de vista de la fiscalia.

Hores després, en l'acte de lliurament dels premis a Millor Pràctica Administrativa, Mas ha assegurat: "Rodríguez Sol és un bon professional, que fa una feina no sempre amable i amb un tarannà democràtic".

stats