Política 25/06/2013

Mas compareixerà al Parlament el 31 de juliol pel cas Palau

El president acudirà a la comissió d'afers institucionals l'últim dia d'aquest període de sessions de la cambra abans de les vacances d'estiu

Ara
1 min
NEGOCIACIÓ INTENSA
 El president de la Generalitat, Artur Mas, tindrà l'última paraula sobre el vot de CiU als pressupostos de l'Estat per al 2012. Les pròximes setmanes hi haurà negociacions intenses entre governs per pactar aspectes dels comptes.

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha ofert a comparèixer el 31 de juliol davant la comissió d'afers institucionals del Parlament per donar explicacions pel cas Palau. En el darrer ple parlamentari, Mas ja es va comprometre a comparèixer per satisfer les demandes de l'oposició, que li reclamava que donés explicacions sobre l'escrit de Fiscalia que indica que CDC podria haver cobrat comissions de l'empresa constructora Ferrovial a canvi de concessions d'obra pública.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Finalment, la vicepresidenta del Govern i responsable de Relacions Institucionals, Joana Ortega, ha remès una carta a la presidència del Parlament per fer notar la disponibilitat de Mas per al 31 de juliol, últim dia de l'actual període de sessions, abans de les vacances d'estiu. La mesa i Junta de Portaveus han abordat aquest dimarts la qüestió i han ratificat la data, que se situa fora del termini normal que preveu el reglament de la cambra, encara que el Govern justifica el retard per motius d'"agenda".

stats