Política 14/11/2014

Mas desvelarà el seu full de ruta el 25-N en una conferència a l'Auditori Fòrum

"Després del 9-N: temps de decidir, temps de sumar" és el títol amb què convoca l'acte, que coincidirà amb el segon aniversari de les últimes eleccions al Parlament

Ara
1 min
NEGOCIACIÓ INTENSA
 El president de la Generalitat, Artur Mas, tindrà l'última paraula sobre el vot de CiU als pressupostos de l'Estat per al 2012. Les pròximes setmanes hi haurà negociacions intenses entre governs per pactar aspectes dels comptes.

BarcelonaEl president Mas detallarà el seu full de ruta després de la ronda de contactes amb els partits proconsulta en un acte titulat Després del 9N, temps de decidir, temps de sumar que se celebrarà a l'auditori del Fòrum de Barcelona el pròxim 25 de novembre, i no el 24 com estava previst.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Inicialment, estava previst que el president exposés la seva visió sobre l'escenari posterior al 9N el dilluns 24 de novembre encara que, finalment, la conferència s'ha posposat per a l'endemà, 25 de novembre, a les 19,30 hores. Amb el títol Després del 9N, temps de decidir, temps de sumar', Mas concretarà en aquesta conferència el seu full de ruta i els passos a seguir després de la consulta alternativa del 9 de novembre, en un moment en el qual el Governno compta, inicialment, amb suports per aprovar els Pressupostos del 2015, tota vegada que ERC anteposa el seu programa cap a la independència i un calendari a la candidatura unitària que promou CiU en unes eleccions plebiscitàries.

L'acte del pròxim 25 de novembre espera reunir unes 2.000 persones a l'auditori del Fòrum, que escoltaran les propostes del president català per culminar el procés sobiranista després de la mobilització del 9-N.

Mas ja va avançar dimarts passat que en un termini d'uns 15 dies estaria en disposició de fer públic un plantejament sobre els següents passos a seguir després d'acabar la ronda de contactes amb partits polítics que defensen el "dret a decidir" dels catalans (CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA i CUP).

stats