Política 08/03/2015

Mas crida els catalans a aprofitar la "gran oportunitat" de canvi que se'ls presenta ara

El president de la Generalitat destaca el "progrés immens" en igualtat de gènere en l'últim segle, però ha alertat que "a ulls del present no podem estar satisfets" perquè perduren les "inequitats"

Ara
1 min
Artur Mas ha intervingut en l'acte institucional amb motiu del Dia de les Dones, al Palau de la Generalitat / ACN

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha fet aquest diumenge una crida al poble de Catalunya a "aprofitar bé" la "gran oportunitat" de canvi que se li presenta en aquests moments. "Estem en una època de canvis molt profunds, que obre grans oportunitats que hem de saber aprofitar", ha subratllat Mas, en l'acte institucional amb motiu del Dia de les Dones, al Palau de la Generalitat. "Ara Catalunya té aquesta oportunitat molt gran, està immersa en aquest gran moviment de canvi. Espero, desitjo i confio que la gent de Catalunya sabrà aprofitar-ho bé", ha reblat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a la situació de les dones, i observant amb perspectiva els avenços en la lluita per la igualtat de gènere, ha destacat que en els darrers cent anys "el progrés ha estat immens". Però, tot i "l'avenç en la igualtat de drets", ha alertat que les "inequitats" hi romanen. Ha citat, per exemple, la "manca de redistribució de les càrregues de treball" o els índexs de violència de gènere. "Amb ulls del present no podem estar satisfets", ha afegit.

stats