Política 22/01/2013

Mas insta els partits a treure “tot el pus” i fer neteja dels casos de corrupció

Reconeix que la proliferació d'afers opacs fa "cabrejar" la gent i taca la imatge del país

Roger Mateos
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha instat aquest dimarts el conjunt de partits polítics a combatre la corrupció que pugui haver-hi hagut en les seves files. "A tot arreu s'ha d'acabar traient tot el pus, fer neteja i després esterilitzar", ha afirmat, després que la setmana passada es coneguessin noves revelacions que esquitxen el PP i el seu extresorer Luis Bárcenas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per Mas, de tots aquests casos investigats en els últims anys i que afecten partits tant d'àmbit estatal com català, cal "aprendre'n lliçons", perquè "en un país que vol ser modern i exemplar s'ha de fer net a tot arreu".

Mas ha reconegut que la proliferació de tots aquests afers "cabreja i emprenya molt" la gent. "Però millor que vagi sortint tot això, aquestes males pràctiques durant molt temps, perquè poden servir d'antídot i de vacuna definitiva", ha remarcat el president, que ha assegurat que no formula aquesta reflexió en "revenja" pels atacs que va rebre en campanya electoral per part del PP pels presumptes comptes a Suïssa.

stats