Política 09/05/2015

Mas es reivindica davant dels atacs d'Iglesias i l'agressió a un candidat de CiU a Barcelona

"En aquests moments, posar-te en la primera línia de la política és molt dur. I reps molt", diu el president de la Generalitat

Dani Sánchez Ugart
1 min
Artur Mas i la candidata de CiU a El Vendrell, Eva Serramià

El VendrellEl president de la Generalitat i de CiU, Artur Mas, ha reivindicat avui els líders que es posen a la primera línia política perquè "en auests moments, posar-te en la primera línia de la pollítica és molt dur. I reps molt. Aquí vas a rebre". Mas ha dit aquestes paraules en un acte de campanya a El Vendrell, just el dia que el líder de Podem, Pablo Iglesias, l'ha atacat en duresa en un míting a Barcelona i quan una candidata d'ICV a Girona ha tuitejat insults contra la federació que presideix. Tot i així, el president ha evitat un cos a cos directe amb el líder de la formació d'esquerres.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas, a més, ha condemnat l'agressió d'un membre de la candidatura del seu partit d'aquest mateix dissabte a Barcelona i ha considerat que "això no són maneres" i que "hi ha límits que no es poden traspassar". El president de CiU ha recordat les mostres de civisme durant les últimes manifestacions de la Diada com a exemple i ha admès que ell ha quedat "impressionat" amb aquestes mostres.

stats