MOBILITZACIÓ DE LA DIADA
Política 01/09/2015

L'alcalde de Sabadell també assistirà a la Meridiana l'11 de setembre

Juli Fernàndez (ERC) recorda que la capital vallesana "va ser punta de llança dels valors cívics de la Catalunya republicana i durant els primers anys de democràcia"

Ara
2 min
Juli Fernández, nou alcalde de Sabadell / CRISTINA CALDERER

BarcelonaL'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha confirmat aquest dimarts que participarà en la mobilització de la Meridiana de l'11 de setembre, concretament al tram 71, amb altra gent de la capital vallesana. "Sabadell va ser punta de llança dels valors cívics de la Catalunya republicana i durant els primers anys de democràcia, i ho serà també en el país que hem de fer", ha assegurat l'alcalde, que governa junt amb la Crida per Sabadell. Així, es distancia d'Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, que va anunciar que no hi participaria, i coincideix amb Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona, que sí que hi anirà, si bé és cert que Fernàndez sí que té carnet de partit, ja que va ser el cap de llista d'ERC. De la mateixa manera, Fernàndez participarà en els actes organitzats per l'ANC i entitats de Sabadell amb motiu de la Diada, i presidirà l'acte institucional a l'Ajuntament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El consistori ha fet aquest anunci arran d'una conversa telefònica que ha mantingut l'alcalde amb Artur Mas en què li ha traslladat la importància del soterrament del tram dels Ferrocarrils de la Generalitat en les obres de perllongament i la preocupació per l'aturada del subministrament elèctric a 62 municipis que obtenen corrent de manera irregular a Can Puiggener. Igualment, Fernàndez i Mas han comentat la situació política del país, i l'alcalde li ha traslladat l'objectiu de "fer una nova ciutat per a un país nou i per aconseguir-ho les nostres prioritats són la regeneració política i l’atenció a les emergències socials". Fernàndez ha afegit que són "plenament conscients que, per assolir aquests objectius, cal els recursos i la capacitat d’una República Catalana lliure, justa i neta" i que "el govern de la ciutat treballarà juntament amb el Parlament i el govern de la Generalitat per assolir aquesta fita".

stats