Política 02/09/2015

Com funcionarà la Via lliure de la Meridiana? Vídeo amb les instruccions d'Ara És l'Hora

L'organització demana als participants que vesteixin una samarreta blanca i que portin de casa una cartolina amb el color de l'eix a què s'han inscrit per poder materialitzar el macromosaic que es conformarà al pas d'un punter gegant

M.colomer
1 min

BarcelonaSamarreta blanca i cartolina del color de l'eix adjudicat a cada participant. Aquesta és la demanda que ha fet la plataforma de campanya unitària Ara És l'Hora als participants de la Via Lliure de l'Onze de Setembre a la Meridiana de Barcelona per reivindicar la República Catalana. L'entitat ha fet públic aquest dimecres una videosimulació amb les instruccions per prendre part en el macromosaic que volen crear al llarg dels més de cinc quilòmetres d'aquesta artèria de la capital catalana l'Onze de Setembre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'entitat ha tornat a insistir en la necessitat que tothom que tingui previst participar en la nova mobilització massiva per reivindicar la sobirania nacional catalana s'hi inscrigui per tal de garantir l'èxit de la convocatòria i del mosaic gegant que volen que simbolitzi el que anomenen els 10 eixos que han de ser el fonament de la nova República Catalana.

A hores d'ara, més de la meitat dels trams tenen una ocupació alta, però l'organització insisteix en la importància que s'incrementi el ritme d'inscripcions de la mobilització sobiranista en benefici de la previsió logística. La mobilització desembocarà al Parc de la Ciutadella de Barcelona, on hi ha el Parlament.

stats