Política 23/07/2014

El Congrés destina 1,4 milions d'euros per renovar els mòbils i l'ADSL dels diputats

El pressupost podria ampliar-se fins a 1,9 milions

Europa Press
1 min
Diferents diputats, entre ells Rosa Díaz, amb els iPad que reben amb càrrec al Congrés

MadridEl Congrés dels Diputats ha convocat un concurs per adjudicar el contracte dels serveis de telefonia mòbil, fixa i altres comunicacions de la cambra, que inclou la renovació dels mòbils que utilitzen els diputats, així com les línies d'ADSL dels seus domicilis. El preu màxim de l'adjudicació s'ha fixat en 1.456.840 milions fins que conclogui 2016, encara que podria ampliar-se un any més, de manera que es calcula que arribaria als 1,9 milions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons les condicions aprovades per la Mesa del Congrés l'objecte del contracte és "facilitar les comunicacions, fixes i mòbils, tant de veu com de dades, que siguin necessàries per al correcte funcionament i desenvolupament de les tasques pròpies de la cambra, així com el manteniment de les infraestructures de telecomunicacions". L'execució dels serveis objecte del contracte es realitzarà a les instal·lacions situades en els edificis del Congrés, en els domicilis dels 350 diputats, així com a "qualsevol altre lloc on s'hagi de possibilitar la comunicació del terminal mòbil associat a cada línia assignada pel Congrés dels Diputats".

En el cas de la telefonia mòbil, el servei ha d'estar suportat per tecnologia d'última generació, la xarxa haurà d'estar actualitzada de forma contínua, mantenint en tot moment les funcionalitats més avançades en el servei prestat. L'empresa que guanyi el concurs haurà de garantir la dotació de les terminals i el seu manteniment. En principi s'adquiriran 650 línies (425 per a smartphones d'última generació i 225 per a smartphones bàsics). A més, haurà de tenir diversos terminals, targetes i carregadors en estoc. Al final de la vigència del contracte els mòbils propietat del Congrés seran alliberats.

stats