POLÈMICA MUNICIPAL
Política 25/03/2011

L'alcalde socialista de Mont-roig expulsa del govern dos regidors d'ERC i un independent

L'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho (PSC), ha expulsat del govern municipal dos regidors d'ERC i un altre independent, després que els tres hagin forçat la convocatòria d'un ple extraordinari per revocar un acord del plenari anterior.

Efe
1 min

Mont Roig del Camp p { margin-bottom: 0.21cm; } Segons l'alcalde d'aquesta localitat, l'actitud d'aquests regidors ha comportat una "deslegitimació del govern municipal", cosa que els ha portat a la seva expulsió. Fonts municipals han informat que Morancho ha retirat la seva confiança a tres dels regidors que fins ara han format part del cartipàs municipal: Miquel Anguera i Ferran Pellicer, d'ERC, i Antoni Vernet, d'Agrupació Democràtica Municipal (ADMC).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A partir d'ara, el govern continua, en minoria, amb el suport de PSC i PP, que mantenen el seu compromís les setmanes que queden per esgotar el mandat fins a les eleccions del 22 de maig. El decret signat avui per l'alcalde arriba després que els tres regidors implicats hagin forçat la convocatòria d'un ple extraordinari per revocar un acord del ple anterior, del 23 de febrer, en el qual l'Ajuntament de Mont-roig rescindia el conveni amb l'entitat privada Centre Miró.

stats