CAP AL 25-N
Política 23/10/2012

Navarro equipara CiU amb l'esquerra abertzale

"Anem a les eleccions a guanyar-les, no a ser influents", assegura el candidat del PSC

Sara González
1 min
Pere Navarro ha comparegut aquest dimarts en roda de premsa

BarcelonaEl candidat del PSC, Pere Navarro, ha assegurat que les eleccions catalanes "no es juguen en el mateix camp que les basques o les gallegues" perquè a Catalunya es planteja un panorama "molt radicalitzat". De fet, ha afirmat que si bé la CiU de Jordi Pujol s'havia assemblat al PNB, ara CiU "s'assembla més a Bildu".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro s'ha mostrat convençut que el seu partit té "possibilitats de capgirar" els mals resultats que pronostiquen els sondejos al PSC i ha subratllat que la clau està en la gran bossa de votants indecisos. "Anem a les eleccions a guanyar-les, no a ser influents", ha etzibat. De fet, Navarro ha dit que el seu partit no llançarà cap "opa" com estan fent la resta de partits amb el PSC però ha advertit que ha "detectat" ciutadans que han votat altres partits i que aquest cop donaran suport al PSC.

Rubalcaba, de campanya a Catalunya

El líder socialista, que s'ha reunit avui amb l'executiva per analitzar l'esborrany del programa electoral, ha confirmat que està prevista la presència d'Alfredo Pérez Rubalcaba durant la campanya. Navarro ha insistit que el debat territorial que ha de fer el PSOE és el d'avançar cap a una Espanya federal.

Navarro també ha criticat el president de la Generalitat i candidat de CiU, Artur Mas, per fer "un ús partidista de l'esport català", en referència a l'acte que va celebrar amb les seleccions catalanes aquest dilluns. "Es governa més a favor d'un partit que d'un país", ha sentenciat.

stats