Política 01/11/2012

Navarro veu "escandalós" que el Govern no admeti l'error de fer "una campanya que confonia país i partit"

Insisteix en demanar responsabilitats després que la JEC ordenés la retirada de la campanya pel 25-N

Acn
1 min
El primer secretari i candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro / ACN

BarcelonaEl primer secretari i candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro, ha considerat aquest dijous molt preocupant i "escandalós" que la Generalitat no admeti el seu error després que la Junta Electoral li ordenés la "retirada immediata" de la campanya institucional pel 25-N. Navarro ha destacat que aquesta campanya "confonia el país amb el partit" i ha lamentat que la Generalitat insisteixi en l'error.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ha reaccionat Navarro després que el portaveu del Govern, Francesc Homs, lamentés la retirada dels espots afirmant que se'ls impedeix fer qualsevol tipus de campanya de foment del vot i denunciés que "un cop més una llei espanyola passa per damunt d'una catalana".

Després de la fotografia oficial de la candidatura per Barcelona del PSC per a les properes eleccions al Parlament al Pont del Potosí de Santa Coloma de Gramenet, Navarro ha criticat que aquests diners que han gastat era una campanya de partit. "Hem de demanar responsabilitats", ha insistit com ja va dir aquest dimarts, al temps que ha indicat que amb aquests 270.000 euros es "podrien donar moltes PIRMI, treballar molts mestres que han deixat de fer-ho i fer-se moltes polítiques socials i de reactivació econòmica".

"Hem de reclamar que les persones que han utilitzat aquests diners paguin la seva responsabilitat", ha manifestat el candidat dels socialistes catalans.

stats