Política 28/11/2013

Navarro demana a Mas que prengui exemple de l'estat federal de l'Índia

El cap dels socialistes catalans critica que el president reivindiqui personatges històrics com Gandhi però sigui incapaç de "tirar Catalunya endavant"

Acn / Ara
1 min

TarragonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, va demanar aquest dimecres a la nit al president de la Generalitat, Artur Mas, que torni a Catalunya "a posar ordre". Navarro va lamentar que el president sigui a l'Índia "reivindicant Gandhi" però sigui "incapaç de tirar Catalunya endavant". De la mateixa manera, el cap dels socialistes catalans va recordar a Mas que l'Índia "és un estat federal". I va afegir: "A l'Índia hi conviuen moltes llengües, ètnies, religions... i funciona. Si és la solució per a un lloc tan complex, potser també és la solució per a un lloc com Catalunya en relació a Espanya". El líder del PSC va fer aquesta comparació obviant els conflictes armats en algunes regions del subcontinent indi.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro va dir aquestes paraules a Tarragona, en el marc de la Setmana Federal per explicar la proposta de reforma constitucional que defensen els socialistes per millorar la relació entre Catalunya i Espanya, una ruta que el portarà a diverses ciutats catalanes els pròxims dies.

stats