CAS NÓOS
Política 21/08/2012

Ni rastre de correus comprometedors per a la casa reial en el servidor de Nóos

La policia acaba el primer rastreig informàtic i no troba ni tan sols els tres missatges que va lliurar Diego Torres que impliquen el rei

Alicia Gutiérrez
1 min
AMB LA IMPUTACIÓ APARCADA, LA INFANTA JA POT TORNAR A SOMRIURE I CENTRAR-SE EN LA DEFENSA DEL SEU MARIT
 Segons un informe policial fet públic el juliol, la societat Nóos Consuloría Estratégica va enviar 12.671 euros "directament" a la infanta Cristina. A més, la filla del rei Joan Carles I era vocal de la junta de l'Instituto Nóos i copropietària d'una de les principals empreses de la trama. Tot i això, el fiscal no la vol imputar com sí que es va fer amb Iñaki Urdangarin.

MadridEl primer rastreig del servidor informàtic de l'Instituto Nóos, l'ONG que capitanejava Iñaki Urdangarin, ha acabat sense que la policia detecti un sol correu electrònic comprometedor per a la casa reial. Així ho van confirmar ahir fonts de la investigació alhora que van suggerir que ni tan sols els tres correus electrònics que l'advocat de Diego Torres, soci del duc, va lliurar al jutge l'abril es trobaven en aquest servidor tot i que van ser enviats des del domini de l'Instituto Nóos.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Va ser el terratrèmol provocat per aquests tres correus, relatius a gestions del rei a favor del seu gendre i els seus negocis i al paper de la infanta Cristina –esmentada en un d'ells–, el que va portar el jutge a ordenar al començament de maig a la policia que investigués el disc dur de Nóos.

Llegiu-ho a l'Ara Premium.

stats