Política 17/07/2015

Ofensiva de Ciutadans perquè tots els ajuntaments gironins treguin les estelades

El partit ja ha denunciat la presència de banderes independentistes a Girona i Santa Coloma de Farners i farà el mateix amb "totes les que hi hagi"

Acn
1 min
Albert Rivera, líder de Ciutadans / ACN

GironaCiutadans (C's) ha engegat una ofensiva per aconseguir que tots els ajuntaments de les comarques gironines pengin "les banderes oficials" i treguin les estelades. El partit d'Albert Rivera ha anunciat que denunciarà davant la Subdelegació del govern central els ajuntaments que incompleixin la llei que regula l'ús de banderes. Segons fonts del partit, ja ho van fer amb Girona i aquest divendres han registrat una denúncia contra Santa Coloma de Farners i faran el mateix amb "totes les que hi hagi".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder del partit a Girona, Jean Castel, ha dit que "només hi poden haver quatre banderes: l'espanyola, la catalana, l'europea i la del municipi, i creiem que són les que recullen totes les sensibilitats", exposa el líder del partit a Girona, Jean Castel, que critica que alguns consistoris "facin servir els balcons per penjar-hi símbols polítics". C's denunciarà davant la Subdelegació del govern central els ajuntaments que incompleixin la llei que regula l'ús de banderes.

stats