VIA LLIURE PER LA DIADA
Política 02/09/2015

Una trentena de personalitats internacionals assistiran a la Diada de la mà d'Òmnium

L'escriptor escocès Irvine Welsh, l'activista americano-francesa Susan George o l'assessor del govern alemany en política exterior Kai Olaf Lang són alguns dels convidats

Efe
1 min
L'escriptor Irvine Welsh

BarcelonaÒmnium Cultural ha convidat una trentena de personalitats de diferents països a presenciar la mobilització independentista de la diada de l'Onze de Setembre, a l'avinguda Meridiana de Barcelona. L'escriptor escocès Irvine Welsh, l'activista americano-francesa Susan George, l'assessor del govern alemany en política exterior Kai Olaf Lang i catedràtics com Michael Keating, Michel Seymour, Bard Fassbender, David Farell o Rogers Brubaker són alguns dels convidats per l'entitat sobiranista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les personalitats convidades arribaran la vigília de l'11 de setembre, mantindran trobades amb entitats socials i cíviques, així com reunions amb partits polítics, i assistiran a la mobilització que està organitzant l'Assemblea Nacional Catalana a la Meridiana per a la Diada. L'objectiu d'Òmnium és contribuir a "internacionalitzar" el procés sobiranista català i explicar els arguments a favor de la independència a figures internacionals procedents de diferents àmbits, inclòs el món del periodisme.

stats