Política 11/12/2015

Operació sopar d'empresa: Democràcia i Llibertat crida a aprofitar els sopars de Nadal per convèncer indecisos

Ara
1 min

Barcelona"Potser arruïnaràs el sopar, però salvaràs el teu país". Aquesta és la tesi de l'últim espot electoral de Democràcia i Llibertat, un anunci amb que la candidatura que encapçala Francesc Homs fa una crida als seus votants a aprofitar els sopars de nadal de les seves empreses per convèncer companys de feina que encara no siguin independentistes.

L'anunci planteja que, en comptes de "parlar del temps, de les vacances de Nadal o de la crisi del Real Madrid", es parli de la proximitat de les eleccions, i ofereix una sèrie de passos a seguir: identificar els indecisos, "llançar la bomba" i treure a debat les eleccions i preparar-se a respondre tòpics com que "tots els polítics són iguals", que "el procés és per tapar les retallades" i que cal parlar "menys d'independència i més dels problemes de la gent".

"Que el sopar d'empresa sigui interessant pot semblar impossible, però tu pots fer-ho possible", defensa l'anunci, que conclou que "cada indecís convençut és un pas més cap a la llibertat".

stats