Política 11/12/2015

Operació sopar d'empresa: Democràcia i Llibertat crida a aprofitar els sopars de Nadal per convèncer indecisos

Ara
1 min

Barcelona"Potser arruïnaràs el sopar, però salvaràs el teu país". Aquesta és la tesi de l'últim espot electoral de Democràcia i Llibertat, un anunci amb que la candidatura que encapçala Francesc Homs fa una crida als seus votants a aprofitar els sopars de nadal de les seves empreses per convèncer companys de feina que encara no siguin independentistes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'anunci planteja que, en comptes de "parlar del temps, de les vacances de Nadal o de la crisi del Real Madrid", es parli de la proximitat de les eleccions, i ofereix una sèrie de passos a seguir: identificar els indecisos, "llançar la bomba" i treure a debat les eleccions i preparar-se a respondre tòpics com que "tots els polítics són iguals", que "el procés és per tapar les retallades" i que cal parlar "menys d'independència i més dels problemes de la gent".

"Que el sopar d'empresa sigui interessant pot semblar impossible, però tu pots fer-ho possible", defensa l'anunci, que conclou que "cada indecís convençut és un pas més cap a la llibertat".

stats