ELECCIONS EUROPEES
Política 12/05/2014

Junqueras replica Tremosa que cal explicar que "una part" del deute "és poc legítim"

El líder d'ERC dubta de la legitimitat del sobrecost de l'AVE i de les preferents, però el candidat de CiU demana no "improvisar titular i prou"

Ara
1 min

BarcelonaEl president d'ERC, Oriol Junqueras, ha trigat poc a reaccionar a la demanda del candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, perquè aclarís si els republicans defensen l'impagament del deute. Ho havia demanat aquest dilluns després que el cap de llista d'ERC-NECat dubtés públicament diumenge que calgués retornar tot el deute contret. Junqueras, però, ha aclarit a l'"estimat" Tremosa des del twitter que "una part del deute públic (sobrecost de l'AVE) i privat (preferents) és poc legítim". "Cal explicar-ho", ha insistit el líder dels republicans.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Poc després, però, el candidat de CiU ha respost la piulada amb una altra des del seu compte particular: "Estimat Oriol, cal explicar-ho molt bé, no es pot improvisar titular i prou". Sigui com sigui, li ha proposat mantenir el 'fair play' que fins ara han mantingut CDC i ERC en campanya i aparcar la qüestió: "Millor en parlem després del 9-N, ok?".

stats