ELECCIONS MUNICIPALS
Política 20/05/2015

Junqueras demana apartar les sigles per fer guanyar el sobiranisme a l'àrea metropolitana de Barcelona

El líder d'ERC defensa a Mollet del Vallès que "no es tracta de voler guanyar més que els altres, es tracta de voler ser coprotagonistes amb més gent d'un projecte que defensa uns drets"

Efe
1 min
Oriol Junqueras, en el míting a Mollet del Vallès / ERC

Mollet del VallèsEl president d'ERC, Oriol Junqueras, ha fet una crida a les formacions polítiques i sindicats per deixar les sigles i sumar amb l'objectiu que el projecte sobiranista guanyi a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Junqueras ha fet aquesta crida en un acte de campanya electoral d'ERC al mercat Vell de Mollet del Vallès, acompanyat de l'exconsellera del PSC i exalcaldessa de Mollet Montserrat Tura i del candidat local del partit, Oriol López. "L'àrea metropolitana és un bon lloc per adonar-nos que tots els que volem canviar les coses necessitem sumar i l'experiència ens ha ensenyat que això no pot ser sense un país independent; hem d'animar més gent", ha dit. "Hem de ser capaços de sumar més enllà de les sigles amb tota la gent que té l'ambició de construir un futur millor, només amb l'esforç de tots ho aconseguirem i podrem guanyar", ha insistit.

El líder d'ERC també ha defensat les coalicions de partits sobiranistes i amb ganes d'aplicar polítiques socials "més justes", en referència a la candidatura unitària a Mollet d'ERC amb Moviment d''Esquerres (MES), incloent també als sindicats. "No es tracta de voler guanyar més que els altres, es tracta de voler ser coprotagonistes amb més gent d'un projecte que defensa uns drets, i aquesta suma no ha de ser només de formacions polítiques sinó que també de sindicats", ha apuntat.

Junqueras també ha assegurat tenir una "set i fam insaciables" de llibertat i justícia i ha explicat que la defensa dels "valors universals" és el que més uneix i fa més grans les coalicions.

stats