Política 10/03/2015

Ortega i la comissionada de Transparència viatgen a Mèxic per conèixer la seva experiència

Mantindran reunions tècniques i contactes polítics sobre gestió de dades obertes, govern obert i participació ciutadana

Europa Press
1 min

BarcelonaLa vicepresidenta del Govern i consellera de Governació, Joana Ortega, i la comissionada per la Transparència i Accés a la Informació Pública, Núria Bassols, viatgen a Mèxic DF —de dimecres a divendres— per conèixer la seva experiència en matèria de transparència i participació.

Segons un comunicat de Governació, el viatge inclou un calendari de reunions tècniques i contactes polítics sobre transparència, gestió de dades obertes, govern obert i participació ciutadana.

El viatge de la delegació catalana, en què també hi haurà el director de l'oficina per al Desenvolupament de l'Autogovern, Xavier Bernadí, mantindrà dimecres reunions amb la directora general del Portal de Dades Obertes, Ania Calderón; el director de Govern Obert, Pablo Villarreal, i el director general de Participació Ciutadana, Guillermo Ruiz; a la tarda, visitaran la seu de l'Orfeó Català, on s'oferirà una recepció a la comunitat catalana.

Dijous, la delegació es reunirà amb el comissionat de l'Institut Federal d'Accés a la Informació i Protecció de Dades (Ifai), Joel Salas, i Ortega i Bassols mantindran un dinar de feina amb la junta del Club Català de Negocis, encapçalada per Carmina Nogué, i es trobaran amb el coordinador de programes i la directora executiva de Fundar, Guillermo Ávila i Haydeé Pérez, respectivament.

L'última jornada del viatge començarà a la seu de la secretària de Funció Pública federal, on es reunirà amb la titular de Polítiques de Transparència i Cooperació Internacional, Teresa Gómez, i el de Política de Recursos Humans de l'Administració Federal, César Antonio Osuna.

stats