Política 03/05/2013

El PSOE admet que està "estancat"

Óscar López assegura que el més rellevant de l'enquesta del CIS és que el 90% dels ciutadans creu que la situació és dolenta

Acn
1 min
El PSOE proposa que el secretari general sigui triat per la militància

MadridEl secretari d'organització del PSOE, Óscar López, ha admès aquest divendres que les dades mostrades per l'últim baròmetre del CIS que apunten que el PP tornaria a guanyar les eleccions i augmentaria un punt el seu avantatge sobre els socialistes "no són per estar satisfets" i que el partit està "estancat". Tot i així, López ha destacat que "el que importa" és que el 90% dels enquestats considera que la situació econòmica és "dolenta o molt dolenta".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons el CIS, el PP guanyaria les eleccions amb el 34% del vot estimat, 10,4 punts menys que a les últimes eleccions, mentre que el PSOE perdria sis dècimes i es quedaria amb el suport del 28,2% dels enquestats. López també ha destacat que la percepció de la política és dolenta, ja que tots els líders han obtingut puntuacions inferiors al 4, però ha volgut destacar que Alfredo Pérez Rubalcaba és el més ben valorat de tots els caps de llista de les formacions, per davant de Rajoy.

stats